Teknoloji

Yeni Kart Oyunu Acolyte of the Altar Çok Yakında

 
Kart oyunları arasında dikkat çekici bir yapıya sahip olacak bu yapım, hem devasa canavarları avlayabilecek hem de eski tarz görünümüyle oyun içinde hoş efektlerle karşılaşabileceğiniz benzersiz bir deste oluşturabilecek. Bu deste ile düşmanları alt etmeye çalışacağız ve aynı zamanda hem irili ufaklı düşmanların hem de işveren savaşlarının burada olduğunu deneyimleyeceğiz.
 
Birbirinden ilgi çekici destelerin yer aldığı üretimde her kartın çok değerli olduğunu söyleyebiliriz ve bu kartlarla benzersiz bir deste oluşturmaya çalışıyoruz. Burada kartlarımızı alabilir ve farklı kart türlerini saklayabiliriz. Üretimde savaş sırasında kendi stratejimizi ve planımızı istediğimiz biçimde ortaya koymaya başlıyoruz ve burada kendi destemizi oluşturabiliyoruz. Bildiğiniz gibi bu tür oyunlarda her oyuncu farklı bir deneyim yaşayabiliyor ve bu deneyimi kendinize göre kişiselleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Oyunda farklı şekillerde desteler oluşturarak diğer kart sahiplerine ve düşmanlara karşı savaşmaya çalışıyorsunuz ve bununla birlikte oyunda dilediğiniz gibi ilerlemeye başlıyorsunuz.
Elbette her çaba bize üretimde farklı bir deneyim sunuyor, Dev Canavarları avlayabiliyoruz ve bu avlarla farklı bölge ve temalara doğru ilerleyebiliyoruz. Bu deneyimle kendi deneyimimizi kişiselleştirebilir ve kişiselleştirebiliriz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu tarz oyunlarda her oyuncu farklı bir taktik benimseyebilir ve siz de bu taktikleri özgürleşmeniz için kullanabilirsiniz. Taktikler arasında geçiş yapabileceğiniz farklı kartlar üzerinde dilediğiniz gibi yeni bir taktik kullanabilir, kendi benzersiz planlarınızı oyuna dahil edebilirsiniz. Üretimde gerçekten keyifli bir deneyim elde etmek için bir maceraya atılıyoruz.
 
Oyun içinde yaptığımız her saldırıda farklı etkiler, yaptığımız atılımların Arena’da yer bulması ve daha fazlasını bu oyunda deneyimleyebiliyoruz. Mesela bir kart ile etrafı alevlerle çevrili bir ortama dönüştürebiliyoruz, bu sayede rakip düşmanı tamamen ortadan kaldırıyor ve ortadaki kartları devirebiliyoruz. Bu tür etkilerin ve geçiş unsurlarının olduğunu da belirtmek gerekir.
 
 
Deste oluşturma oyunlarında farklı kart türleri ve sınıfları vardır. Her kartın farklı durumlardaki deneyimleri burada bize aktarılıyor ve her kartla kendimize başka avantajlar da sağlayabiliyoruz. Bazı kartlar doğrudan düşmana saldırırken, bazı kartlar bize bir sonraki türde işimize yarayacak efektler ve avantajlar sağlar. Dolayısıyla oyunda farklı şekillerde yapabileceğimiz saldırılar mevcut ve bu hamleleri kendimize göre özelleştirebiliyoruz. Oyunun arka planında da bir hikaye yer alıyor. Ancak bu hikayenin ilgi görüp görmemesi tamamen size göre değişebilir. Çünkü bu tarz oyunlarda arka plandaki hikaye çok önemli değil.
 
Oyunun özünde deste oluşturma ve kartlarla mücadele etme mekaniği ön plana çıkıyor. Bu mekaniklerle hem kendimizi özgürleştirebilir hem de bu dünyaya hükmetmeye çalışabiliriz. Öte yandan oyunda soldan ve sağdan düşmanları ortadan kaldırarak kendimize çeşitli kartlar alabiliyor ve bu kartlar ile kendi deneyimimizi özelleştirebiliyoruz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi her kartın farklı formlarda özellikleri bulunmaktadır. Burada bu özellikleri düşmanlara karşı dilediğimiz gibi kullanabilir ve kartları en iyi şekilde kullanabileceğimiz bir desteye koyabiliriz.
Büyük ve küçük deste sahiplerinin yanı sıra işveren savaşlarıyla da karşı karşıya kalabileceğimiz, destelerle birlikte düşmanlara karşı mücadele edebildiğimiz üretimde elbette bunları ortadan kaldırarak yeni kartlar ve kaynaklar elde edebiliyoruz ve bu sayede benzersiz oyunlarımızın farklı versiyonlarını yaratabiliyoruz. nesneler. Canavar avlayabileceğimiz ve bu canavarların nasıl bir yapıya sahip olduğunu öğrenebileceğimiz yapıda, onların bize saldıracaklarını varsaymaya çalışıyoruz ve bu sayede her deste boyunca farklı içeriklerle karşılaşabiliyoruz. Elbette bu tür oyunlarda sıra tabanlı taktik mekanikler yer alıyor ve biz de bu taktiksel savaşlarla öne çıkmaya hazırlanıyoruz.
 
 
 
Oyunda siz saldırınızı yaptıktan sonra sıra karşı tarafa geliyor ve elbette karşı taraf da hamlesini yapma planını ortaya koyuyor. Diğer kart oyunları gibi bu oyun da türün tüm gereklerini taşıyor ve dikkat çekici etkileri olduğunu da görebiliyoruz. Oyunda bir tahtanın üzerindeyiz. Bu panonun temayla birlikte farklı formlarda karşımıza çıktığını, çevrenin bir anda alev aldığını, düz bir tahta üzerinde olduğumuzu ya da farklı temalarla burada yerimizi alabileceğimizi görebiliriz.
Elbette kartların üzerinde farklı formlarda sayılar var. Bu sayılar kartların gücünü ortaya koyuyor ve onlarla kendi tabanınızı da kişiselleştirebiliyorsunuz. Kartların sağ ve sol taraflarında farklı numaralandırmalar bulunur. Bunlar size farklı özellikler sunarken bir yandan da bazı kartları düşman avlamak için kullanabilirsiniz. Rakibinizle karşılaştığınızda rakibinizin ortadaki kartları alması oldukça yaygındır.
 
Rakiplerinizin öne sürdüğünüz kartları avlamak için çeşitli hamleler yapması gerekiyor ve öne sürdüğünüz hamlelerin ardından arka planda bulunan kartları düşmana karşı kullanabiliyorsunuz. Durum böyle olunca elbette güçlü kartları arkanızda tutabilir ve öndeki esnafı eriterek düşmanların saldırılarını engelleyebilirsiniz. Oyunda farklı formlarda kart sınıfları mevcut olup her kart sınıfının farklı özellikleri ve becerileri bulunmaktadır. Bazı kartlar oradan harekete geçerken, bazı kartlar hem kişisel hem de toplu olarak çeşitli avantajlar içerir. Bu sayede eylem sırasında kendi desteğinizi daha da güçlendirebilir ve geliştirebilirsiniz.
 
 
 
Elbette oyunda kazanmak için farklı stratejiler benimseyebilir ve bu stratejileri oyuna yansıtabilirsiniz. Kartları kendi tercihinize göre kullanabilirsiniz ve hangi kartların hangi sırayla bir arada kullanılabileceği tercihlerinize göre değişiklik gösterebilir. Oyunda geçirdiğiniz süre boyunca her müsabakada farklı stratejiler ve planlar yapmanız gerekiyor çünkü karşınıza çıkan rakiplerin her destesi farklı olabiliyor ve onların kendilerine özgü baskın stilleri burada ortaya çıkıyor. Bu nedenle oyunda ilerledikçe farklı şekillerde ve farklı zorluklarla karşınıza çıkan düşmanları yok etmek için elimizden geleni yapıyoruz ve ilk başta kolay, sonrasında güçlü bir yapıya sahip olan çeşitli düşmanlarla karşılaşıyoruz.
 
Oyun ilk aşamada bizlere kolay rakipler sunarken aynı zamanda çeşitli temel özellikler de burada rehberlik eşliğinde anlatılıyor. Bu temel bilgilerle elbette oyunun nasıl yapılandırıldığını öğrenebilir ve kartların nasıl kullanılacağı hakkında fikir sahibi olabiliriz. Eğer bu tarz oyunlardan uzaksanız ve bu tür oyunlardan hiç anlamıyorsanız elbette bir rehber yardımıyla ilk etapta oyunu anlamaya çalışabilir, daha sonra o oyunda ustalaşmaya çalışabilirsiniz. Aslında bu tür oyunların her deneyiminde bize farklı durumlarda bir oyun içeriği sunulur, çünkü oyunda yer aldığımız süre boyunca farklı formlarda ve farklı özelliklere sahip kartlarla karşılaşırız ve bu kartlar farklılık gösterebilir. her oyunda.
Oyunda ayrıca destemizi test edebileceğimiz ve destemizin tüm potansiyelini ortaya çıkarabileceğimiz çeşitli mekanikler de mevcut. Tabi bu mekanizmaları ortaya çıkarmak için bazı kartları ortaya koymak ve aynı zamanda onları yemlemek gerekiyor. Bu arada oyunda aynı kartlardan birden fazla deste satın alıp bunları doğrudan kullanabiliyoruz. Stratejileri farklı şekillerde öne çıkarabileceğiniz üretimde yapabileceğiniz birçok şey var ve burada yapabileceğiniz yüzlerce kombinasyon var.
 
 
 
Farklı kombinasyonlarla kartların farklı özelliklerini ortaya çıkarabileceğiniz, üretimde gerçekten güzel bir deneyim elde edebiliyoruz ve bu deneyimi kendimize göre özelleştirebiliyoruz. Oyunda oynadığımız süre içerisinde farklı düşmanlarla karşılaşıyoruz ve her düşmanın farklı özellikleri bulunuyor. Aynı zamanda her arena farklıdır ve bu arenaların her birinin kendine has temaları ve atmosferleri vardır. Elbette bu temanın ve atmosferin değişmesiyle farklı bir yerde olduğumuzu hissedebiliyoruz. Bunlar oyundaki güzel özelliklerden bazıları.
 
Oyunda geçirdiğiniz süre boyunca kartların öfkesini ortaya çıkarabileceğiniz, bir canavarla dövüştükten sonra onun öfkesini daha da çılgın hale getirebileceğiniz yapılar mevcut. Ayrıca bir yetenek ağacı da bulunuyor ve bu yetenek ağacı sayesinde oyunda dilediğinizi yapabilir, yeni becerilerle düşmanları alt etmeye çalışabilirsiniz. Aynı zamanda yeni yeteneklerin kilidini açarak yeni avantajlar elde edebilir ve bu yetenekleri düşmanlara karşı kullanabilirsiniz.
 
Örneğin oyunda olduğunuz sürece bir kart düşmanların kartlarını emebiliyor ve sonrasında o kartın daha fazla güç kazandığını görebiliyoruz. Oyunda bazı özelliklerle ilerlemeye çalışıyoruz ve bu özellikleri doğrudan oyun içinde kullanabildiğimiz gibi bazı tuzak kartlarını da kullanabiliyoruz. Yapımın bir diğer özelliğinin de canavarlara karşı rekabet edebilmemiz, onları kendi kartlarımızla yok edebilmemiz, etkileşim kurabileceğimiz unsurlara sahip olmamız olduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla oyunda aslında farklı şekillerde gösterebileceğimiz yeteneklerimiz var ve bu yeni yeteneklerin kilidini açabiliyoruz.
 
 
Elbette oyunda farklı şekillerde ortaya çıkan gerçekten tuhaf Canavarlar var. Bu canavarları ortadan kaldırmak ve onlarla savaşırken öfkemizi arttırmak temel mekanizmalar arasında yer alıyor. Bu mekanikler sayesinde yer aldığımız yapımlarda her işveren savaşında gerçekten güçlü bir deneyim kazanabiliyor ve bu deneyimi kendimize göre özelleştirebiliyoruz. Düşmanların huzurunu bozarak daha fazla yeteneği ortaya çıkarabilir ve saldırılarını durdurabiliriz. Canavarlarla etkileşime geçmek için kendi planımızı ve stratejimizi farklı şekillerde oyuna dahil edebilir ve istediğimizi yapmak için yola çıkabiliriz. Burada bir canavarı ve işverenini bir kez öldürdükten sonra onun bedenini ele geçirebiliyor ve hediye olarak farklı kartlar alabiliyoruz.
 
Bunun dışında yeni bölgeye ulaşıp her işvereni ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapabiliriz. Elbette oyunda bir canavarı ortadan kaldırdıktan sonra bize iki farklı ödül sunuluyor ve biz de hangi ödülü istiyorsak onu seçip ona göre kendi ilerlememize devam edebiliyoruz. Oyunda bir harita sistemi mevcut ve bu harita sistemi ile farklı bölgelere ilerleyebiliyoruz ve oradayken kılıcımızı elimize alıp düşmanları alt etmeye çalışıyoruz.
 
 
Özetlemek gerekirse kart bazlı bir yapı var ve bu kart bazlı yapı ile kendi takviyemizi oluşturabiliyoruz. Üretimde farklı yeteneklerin kilidini açarak, büyülü düşmanları ortadan kaldırabileceğimiz ve kendi seçimlerimize göre düşmanları alt edebileceğimiz yeni avantajlar kazanabiliriz. Yapım sayfası şu an Steam’de açık olup, dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıktığı gün bildirim alabilirsiniz. Kart tabanlı strateji oyunlarını seviyorsanız bu oyuna göz atabilir ve deneyebilirsiniz. Oyun aslında farklı görevleri bünyesinde barındırıyor ve farklı mekaniklerle bizlere aktarılması amaçlanıyor. Son olarak oyun 26 Mart’ta biz oyun severlerin beğenisine sunulacak.

haber-palandoken.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler